O namaBCX.rs je brend kompanije SCX d.o.o. koja je nastao iz potrebe potrebe da se na polju tržišta digitalne imovine i Blockchain tehnologije u Republici Srbiji, korisnicima obezbedi efikasna i sigurna infrastruktura, kao i povezivanje ponude i potražnje za kripto valutama. S obzirom da na prostoru Republike Srbije postoji relativno mali broj pravnih lica koja integralno spajaju pomenute nove tehnologije sa klasičnim tržištem, oodlučili smo da na lokalnom tržištu svim fizičkim i pravnim licima u Republici Srbiji i regionu, omogućimo učešće na tržištu digitalne imovine.

SCX d.o.o. je kompanija koja je nastala iz potrebe da na domaćem tržištu ponudi kvalitetnu uslugu, kako u smislu posredništva u kupovini i prodaji digitalne imovine, tako i u razvoju softvera i platformi na osnovu Blockchain tehnologije, te edukacije i savetovanja naših klijenata. Zaposlenici kompanije nastojaće da kvalitetno i pažljivo prate razvoj tehnologije i tržišta kripto valuta te da adekvatno odgovore na nove trendove na polju tehnologije, trgovine i regulative.


Misija

Misija SCX d.o.o. je obezbeđivanje efikasne i sigurne infrastrukture za povezivanje ponude i potražnje za digitalnom imovinom i primena blockchain tehnologije i kripto valuta na domaćem tržištu.

Vizija

Naša vizija je da SCX d.o.o. postane efikasan i moderan servis na prostoru Republike Srbije i Balkana i lider u primeni i razvoju tržišta digitalnih valuta kao što su Blockchain tehnologija i kripto valute.