Registruj se!


Pozivamo Vas da kreirate vaš korisnički nalog na BCX.rs i da se registrujete na našu platformu. Nakon popunjavanja forme za registraciju dobićete mail za potvrdu registracije i mail sa linkom za verifikaciju vaše e-mail adrese. Nakon klika za potvrdu, bićete u mogućnosti da se ulogujete na platformu.

Pre nego što budete mogli da koristite sve module, moraćete da prođete proces verifikacije, koji uključuje nekoliko koraka. Molimo vas, da dobro proučite instrukcije koje se nalaze uz polja za verifikaciju, te da podatke i dokumente koje šaljete proverite pre slanja, kako ne bi bili odbijeni. Molimo vas, da u procesu verifikacije unesete podatke identično kao na dokumentu (uključujući i slova čćšdžš itd). Proces verifikacije vrše administratori i za njega je potrebno određeno vreme, te Vas molimo za strpljenje. U slučaju da imate problema u procesu verifikacije ili vam je potrebna pomoć, kreirajte tiket za podršku ili pošaljite poruku na tabu za podršku.

Video uputstva, i sam proces možete da vidite na sledećem linku...
 LINK

Želeli bi da Vam skrenemo pažnju da čitav sistem još nije u potpunosti operativan, odnosno svi moduli nisu automatizovani, tako da modul menjačnice i berze nije trenutno dostupan. U toku testiranja će biti u funkciji, ali Vas molimo da modul menjačnice ne koristite bez dogovora sa administratorom. U slučaju da primetite neki problem, grešku ili bug, ili imate neki predlog, molimo Vas da pošaljete poruku ili support ticket, ili da nas kontaktirate na info@bcx.rs

U toku ove testne faze nam je neophodno da dobijemo što više povratnih informacija od Vas kao klijenata kako bi našu platformu učinili što boljom.

Vaš BCX.rs