Kako registrovati i verifikovati korisnički profil i bankovni račun?


1. Otvorite stranicu BCX.rs, te u meniju odaberite opciju "REGISTRACIJA".

2. Popunite formu za registraciju ukoliko se registrujete kao fizičko lice  (unesite tačne podatke, te u poljima ličnih podataka koristite

dijakritička slova (č, ć, đ, dž, š i ž) ili dostavite e-mailom traženu dokumentaciju ako se registrujete kao pravno lice.

3. Nakon pročitanih "USLOVA POSLOVANJA", na dnu forme označite polje "SLAŽEM SE SA USLOVIMA POSLOVANJA" .

4. Označite captcha autentifikaciju, "Nisam robot" (I'm not a robot)

 

VERIFIKACIJA E-MAILA

Da bi se mogli prijaviti, potrebno je da verifikujete e-mail adresu.

1. Nakon registracije, u roku od par minuta dobićete mail za verifikaciju maila.

2. Posetite link koji vam je dostavljen putem maila, te se prijavite.

 

VERIFIKACIJA KORISNIČKOG NALOGA

Prema Zakonu o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma (Službeni glasnik RS, br.113 od 17.12.2017. i 91. od 24.12.2019) a u cilju uspostavljanja trajnog poslovnog ondosa, neophodno je da izvršimo potvrdu Vašeg identiteta. Potvrda identiteta se može izvršiti na dva načina: 1) uz lično prisustvo dolaskom na našu adresu uz obavezno posedovanje lične karte ili pasoša; 2) Prijemom pristupnice koju bi smo Vam poslali PostExpress uslugom danas za sutra - isporuka u pošti.

Molimo Vas da popunite samo podatke vezane za polja BANKOVNI RAČUN i KYC UPITNIK. Nije potrebno da popunjavate ostala polja.

Ukoliko ne želite ili niste u mogućnosti da verifikujete Vaš nalog uz ličnu identifikaciju, usluge kupoprodaje kripto-valuta možete vršiti u ograničenom obimu i to kumulativno do 1000 eur u dinarskoj protivrednosti.

 

VERIFIKACIJA BANKOVNOG RAČUNA

Verifikacija bankovnog računa je neophodna kako biste vršili razmenu. Za verifikaciju bankovnog računa, potrebno je da popunite sva obavezna polja kao i transakcioni račun (18 cifara). Bankovni račun mora da bude u vlasništvu korisnika koji je verifikovao svoj identitet. Nisu dozvoljene uplate i isplate na treća lica. Sve transakcije koje budu evidentirane od strane trećih lica, biće odbijene.